Uncategorized

Derfor er butiks lys så vigtige for en forretning

Det kan være du allerede har lagt mærke til det, men i de fleste butikker, findes der mange forskellige former for lys, alt efter hvordan man ønsker at stemningen skal være. Hvis du selv arbejder i en butik, så ved ud på forhånd hvor vigtigt lyset kan være for butikken. Det svinger selvfølgelig meget ud fra, hvilken butik du har kørende, og selvfølgelig også hvilke kunder du prøver at tiltrække. Butiks lys er i sig selv ikke altid noget alle tænker over, eftersom der som udgangspunkt er lys til at begynde med, i de fleste butikker. Dog er det vigtigt at overveje, i sær hvis det er steder såsom tøjbutikker, eller generelle butikker hvor du ønsker at gøre et indtryk, udover det sædvanlige. Der findes mange forskellige former for lys, alt efter hvad du søger. For nogen handler det om at have en masse skarpt lys, så du kan se alting ordentligt, for andre er det mere den ”hyggelige” stemning der kommer ind i billedet, og derfor et lidt mere dæmpet lys.

Tonsvis af muligheder til butiks lys

De fleste mennesker har været i butikker hvor der er begge dele, og det er svært at sige om det ene er bedre end det andet, da det er en smagssag. Det vigtigste er, at man som butiksejer tager stilling til dette. Du skal gøre op med dig selv hvilken butik du ønsker at vise udadtil. Skal den være hyggelig og med dæmpet lys, eller vil du gerne have skarpt og stærkt lys? På mange forskellige hjemmesider kan du se hvilke valgmuligheder du har at vælge i mellem, så du kan overveje hvad der passer bedst til butikken. Hvis ikke det er noget du har overvejet eller taget stilling til før, så kan det bestemt komme bag på en, at der er flere forskellige lys at vælge i mellem, når det drejer sig om butiks lys. Dog er det ikke kun lys-kvaliteten der bliver kigget på, da der selvfølgelig også er mange forskellige typer lamper at vælge i mellem. For nogen er én stor lampe passende, og for andre handler det om mange små, og for en hel tredje part kan det være mange lamper samlet.

Snak med andre om det

Igen er det helt op til dig, hvad du synes passer bedst til butikken, og giver det bedste butiks lys. Det eneste du skal huske på er, at det er noget man skal være omhyggelig med. Du skal ikke bare hurtigt vælge et lys, men tværtimod tage dig tid og vælge noget du virkelig mener ville falde i butikkens smag. Lys er vigtige, i sær i forretninger der ønsker at sælge produkter, så vælg med omhu inden du blot vælger et tilfældigt lys. Lys har meget at sige om butikken og hvad kunderne synes om det, så gør dig gode tanker om dette før du bevæger dig ud i de mange forskellige lys. Hvis du er usikker omkring hvilket butiks lys du skal vælge, så kan du altid snakke med kollegaer om dette, og se om ikke de har nogle gode ideer til hvad du kan vælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *