arrangementer

Keyhangers til arrangementer

Hvis du gerne vil sikre dig, at dine medarbejdere eller ansatte kan kende hinanden til større arrangementer er det altid en god ide, at bestille keyhangers med logo, som de kan hænge deres navneskilte i.

På nettet er det super let at finde, designe og bestille personlige keyhangers, der bliver præcis som du ønsker det.

Til dine medarbejdere

Skal firmaet til et større arrangement, hvor der kommer mange mennesker fra forskellige steder, er det en stor fordel, at dine ansatte let kan finde hinanden – men også, at andre kan se, hvor I kommer fra. Det øger synligheden og gør dine ansatte til mere synlige repræsentanter for jeres brand.

På samme måde er det med til at skabe en sammenhørighed bland folk, der måske ikke til hverdag har noget til fælles.

Til jeres arrangementer

Skal jeres firma selv hoste et arrangement er det som regel sådan, at der udleveres ID-kort til alle deltagere. I stedet for at uddele klistermærker med navne på, kan det virke mere professionelt og gennemført, hvis I vælger at uddele keyhangers til at hænge kortene i.

Hos de fleste udbydere finder du et flot udvalg af forskellige kortholdere i både blød og hård plastik, alt efter, hvad du foretrækker. Skal de have almindelige kreditkortmål kan mange endda levere dag til dag.

Hvis du får lavet en flot og gennemført keyhanger til deltagerne i jeres arrangement er der stor chance for, at de vælger at gemme og bruge den senere. Derfor er det en rigtig god ide, at bruge lidt tid på at finde ud af, hvilken model, der passer bedst til jeres behov.

At vælge den rigtige keyhanger

Der er rigtig mange forskellige modeller at vælge imellem. Skal du for eksempel have en flad eller en tubestrikket model? Vil du have den printet i en eller flere farver? Hvilket tilbehør ønsker du – eller rettere, hvilket tilbehør dækker det behov du har.

Der er rigtig gode tilbud at hente på nettet og ofte medfølger god og grundig vejledning fra udbyderen, der endda kan tilbyde dig et digitalt billede af det endelige produkt inden du for alvor klikker godkend.

Tilbehør

Der findes en lang række forskelligt tilbehør til de keyhangers du bestiller – og det er med til at personliggøre din bestilling endnu mere.

Skal du bruge ID kort sammen med dine keyhangers kan det eksempelvis være en rigtig smart ide at vælge en karabinhage til at hænge kortet i. Og skal det bruges flere gange er det en fordel at vælge den hårde kortholder frem for den lidt mere skrøbelige bløde model. På den måde forlænger du levetiden og gør, at der er mulighed for at genbruge dine keyhangers til et andet arrangement i fremtiden.

Der er mange muligheder for at bruge keyhangers til at promovere dit firma eller gøre opmærksom på dine ansatte som en del af en gruppe. Kig dig om på nettet og find det, der passer bedst til dig – det behøver ikke at koste en bondegård.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *