Ting og sager

Sådan kan du bekæmpe angst

Angst er noget af det mest forfærdelige, man kan døje med. Her tales der ikke om den type af angst, som naturligt nok opstår, når man er i en farlig situation og føler sig truet. Her reagerer kroppen, og det er helt naturligt og rigtigt.

Den forkerte form for angst er den, der opstår uprovokeret, fordi kroppen tror, at den er truet, selvom den ikke er det. Denne form for angst er en psykisk lidelse, som kan være enormt hæmmende i en hverdag, som man forsøger at få til at hænge sammen på en god måde.

Sådan kan angst manifestere sig

Man kan lide af angst i større eller mindre grad, og man kan derfor også have ret forskellige symptomer, som kan manifestere sig i forskellige fysiske reaktioner. Mange har dog nogle ting, som de har til fælles. Det er typisk en forstørring af de ting, man oplever, når man er reelt bange.

Det kan blandt andet være voldsom hjertebanken, trykken for brystet og problemer med at trække vejret. Ekstrem uro i kroppen er også en af de ting, som mange klager over under et angstanfald. Det kan være så slemt, at man føler, at man skal dø – selvom man selvfølgelig ikke er ved at dø.

Det er svært at behandle angst

Desværre er angst en psykosomatisk sygdom, og det vil sige, at den kan være svær at behandle med medicin og lignende medikamenter. Tit er der nemlig noget psykisk, som lægger til grund for angsten.

Derfor er der mange af de mennesker, der døjer med angst, som ikke føler, at de får tilstrækkelig hjælp hos deres læge eller deres psykiater. De kan føle sig enormt fortvivlede og oversete, og nogle mennesker kan ikke passe et job eller have et normalt socialt liv.

Det kan du gøre, for at komme angsten til livs

At den gængse medicin ikke nødvendigvis har løsningen betyder dog ikke, at der slet ikke er noget at gøre, hvis man døjer med angst. Der er tværtimod en række alternative behandlingsmetoder, som man kan forsøge sig med.

En af disse kunne være hypnose. Hypnose er noget, som rigtig mange mennesker er skeptiske over for, men det er også noget, som kan hjælpe rigtig mange til et bedre og mere afbalanceret liv. Mange har oplevet rigtig gode resultater, når de er blevet hypnotiseret for angst. Her kan man nemlig gå ned til kernen af de problemer, som udløser lidelsen.

Bekæmp angst med cannabisolie

Cannabisolie, eller CBD-olie, er noget, som mange også er begyndt at bruge til at bekæmpe angst og lignende psykiske problemer. De godtgørende stoffer i cannabisplanten bliver her udvundet med det formål at kreere en afslappende og lindrende effekt. Man kan bruge olien mod en række ting, og angst er en af disse

Olien virker ikke for alle, men den virker for mange. Derudover er den ikke særlig invasiv, og den skader ikke kroppen. Derfor er den et rigtig godt bud på en behandling mod angst, som man kan foretage derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *